A LEGFINOMABB : cseresznyés-mandulás sütemény

A LEGFINOMABB : cseresznyés-mandulás sütemény

Egyszerű és gyorsan kész is van, nem kell hozzá nagy sütős tudomány!

A cseresznyés-mandulás sütemény Hozzávalói:

  • 6 tojás
  • 6 evőkanál cukor
  • 6 evőkanál liszt
  • 3 evőkanál víz
  • 1 zacskó bourbon vaníliás cukor
  • 1 kg cseresznye kimagozva
  • egy marék szeletelt mandula a tetejére

cseresznyés-mandulás sütemény

A tojást kettéválasztom, a fehérjéből kemény habot verek. A sárgáját a cukorral, vaníliás cukorral habosra keverem, majd hozzáadom a lisztet és a vizet is. Végül a fehérjét óvatosan hozzákeverem.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, a tetejére szóróm a kimagozott cseresznyét, megszóróm a mandulával. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütöm.

Hogy rengeteg naprakész ötleted legyen: a FaceBookon , itt találsz minket

 

 Forrás: bonniekonyhaja.cafeblog.hu