40 perces mézes-mustáros csirkecomb – Kívül ropog, belül vajpuha

40 perces mézes-mustáros csirkecomb – Kívül ropog, belül vajpuha

Hozzávalók

  • 6 db nagyobb csirkecomb
  • 3 evőkanálnyi méz
  • 1 csipet chilipehely
  • 1 evőkanálnyi mustár
  • só, frissen őrölt bors
  • 1+1 jó evőkanálnyi vaj

Elkészítés ideje:
50 perc.

Elkészítés:

csirkecomb-mezes-mustaros-grill
A combokat tisztítsd meg jó alaposan, majd dörgöld be őket a sóval. Az egyik evőkanálnyi vajat olvaszd meg egy serpenyőben, majd pirítsd benne fehéredésig a combokat. Ez pár perc alatt lezajlik, utána vedd ki őket a serpenyőből. A mézet keverd el a mustárral és a chilipehellyel, tekerj hozzájuk némi borsot is, majd ezzel kenegesd be jó alaposan a combokat.

 

Forrás: femina.hu