15 perc alatt KÉSZ ! – Boros-narancsos málnaleves

Hozzávalók:
- 40 dkg málna
- 2 dl tejszín
- 1 dl vörösbor
- 2 dl málnaszörp
- 3 dl rostos narancslé
- 2 dl víz
- 2 evőkanál méz
- csipet őrölt szegfűszeg
- csipet fahéj
- A táláláshoz:
- 1/2 db narancs reszelt héja
ELKÉSZÍTÉS:
A málna harmadát félrerakom, a többit turmixolva pépesítve és finom szűrőn áttöröm.
Majd visszateszem a turmixba és mehet bele a málnaszörp, a víz, fél deci tejszín,a vörösbor és a narancslé. Mézzel édesítem, csipetnyi szegfűszeggel és fahéjjal ízesítem.
Már tálalható is hidegen a reszelt narancshéjjal és a maradék kemény habbá vert tejszínnel.
Forrás: recepttar.hu