Vagdalt burgonya cukkinival és olvadozó sajttal töltve, recept

Vagdalt burgonya cukkinival és olvadozó sajttal töltve, recept

 

Vagdalt burgonya cukkinival töltve, olvadozó füstölt sajttal! Köretnek is csodás, de önmagában is ínyenc falat!

Gyorsan elkészül és ínycsiklandó fincsiség, ráadásul alig kell hozzá valami!

 

A Vagdalt burgonya cukkinival és olvadozó sajttal töltve Hozzávalói:

  • 10 db közepes nagyságú burgonya
  • 1 cukkini
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 1 teáskanálnyi tárkony
  • só, bors
  • 6 evőkanál sör
  • olívaolaj

A Vagdalt burgonya cukkinival és olvadozó sajttal töltve Elkészítése:

  1. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és késsel bevagdossuk.

  2. Akkora réseket kell vágni, amibe belefér egy-egy szelet cukkini.

  3. A cukkinit is meghámozzuk és felszeleteljük, majd megtöltjük vele a burgonyák réseit.

  4. Kivajazott tepsibe tesszük, majd a sörhöz 3 evőkanál olívaolajat keverünk és ezzel átkenjük.

  5. Megszórjuk a tárkonnyal és sózzuk, borsozzuk.

  6. 180 fokos sütőben 30-35 perc alatt megsütjük. Mikor elkészül megszórjuk a reszelt sajttal és melegen tálaljuk.

Vagdalt burgonya cukkinival és olvadozó sajttal töltve

forrás: ketkes

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

EZT OLVASTAD MÁR?
Vagdalt burgonya cukkinival és olvadozó sajttal töltve
Villám kaja – Rakottas Krumpli, recept

  A Villám kaja - Rakottas Krumpli egy Laktató étel...

Close