Sajtos krémmel töltött sonka, recept

Sajtos krémmel töltött sonka, recept

Story Highlights

  • Pihe-puha pogácsa recept

 

A Sajtos krémmel töltött sonka Hozzávalói:

  • 20 szelet sonka
  • 5 dkg vaj
  • 2 evőkanál liszt
  • 2 dl tejföl
  • 10 dkg sajt
  • só 2 tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

A Sajtos krémmel töltött sonka elkészítése:

A vajon kissé megpergeljük a lisztet majd hozzáadjuk a tejfölt,a sajtot és a sót. 1-2 percig főzzük, míg besűrűsödik, majd krémesre kavarjuk és kihűtjük. Minden sonkaszelet egyik végére, kiskanál segítségével krémet teszünk, majd szorosan felcsavarjuk.

A tekercseket tojásba mártjuk és zsemlemorzsába hempergetjük majd megismételjük még egyszer, tojásba és zsemlemorzsába, vigyázva , hogy a végek jól bezáruljanak.Egy órára hűtőbe tesszük, majd forró olajban, hirtelen kisütjük.
Hidegen előételként, melegen feltétként tálalhatjuk.

A Sajtos krémmel töltött sonka

 

A Sajtos krémmel töltött sonka

Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.

A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala

Forrás: aledakonyhaja.blogspot.hu

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

Kérjük iratkozz fel Youtube csatornánkra is!

Köszönjük!

EZT OLVASTAD MÁR?
Ígty készül a Pihe-puha pogácsa, recept

Elkészítési idő: 70 perc Mennyiség: 8 fő részére A Pihe-puha...

Close