Erdélyi padlizsánkrém
a trükk abban rejlik, hogy a padlizsánokat mindenképpen faszén felett kell grillezni és a vöröshagyma sem hiányozhat a receptből. Fontos még, hogy a majonézt házilag készítsd
Mennyiség Előkészítés
6 5perc
Sütés/főzés
25perc
Mennyiség Előkészítés
6 5perc
Sütés/főzés
25perc
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A padlizsánok minden oldalát grillezd meg kb 25-30 perc. Dobd mellé a kettő cikk hámozatlan fokhagymát is
  2. Akkor jó ha már szépen megreped a héja
  3. Ez már készen is van
  4. Ha kész, hagyd kihülni az egészben megsült tojásgyümölcsöket és a 2 db fokhagymacikket, majd utána kézzel szedd le a külső héját és rakd egy tálkába
  5. A fenti fűszerekkel, olajjal és majonézzel keverd ki a padlizsánt egy villával segítségével vagy ha nem szereted darabosan, akkor egy botmixerrel. Reszelj bele egy kis sonka hagymát is.
Print Friendly, PDF & Email

Kommentek