2020. október 28.

Select your Top Menu from wp menus
Mogyoróvajas szendvics, recept

Mogyoróvajas szendvics, recept

Uzsonnára sokféle szendvicset lehet enni, akár édeset is. De Ti ettetek már mogyoróvajas verziót, olvasztott csokoládéval megtöltve? Nézzétek meg ezt a videót, mert tuti rákattantok majd. 

 

A Mogyoróvajas szendvics Hozzávalói 10 db-hoz

A tésztához

  • 50 g vaj
  • 50 g cukor
  • 50 g barnacukor
  • 1 tojás
  • 100 g mogyoróvaj
  • 100 g liszt
  • ½ tk szódabikarbóna
  • ¼ tk só

A krémhez

  • 40 g olvasztott tejcsokoládé
  • 80 g krémsajt
  • 1 tk kakaópor
  • 40 g porcukor

A Mogyoróvajas szendvics elkészítése:

A tésztához az összes hozzávalót tegyük az aprítóba és dolgozzuk masszává, majd töltsük habzsákba és sütőpapíros tepsire, formázzunk korongokat belőle.

180 fokon légkeveréses sütőben süssük 14 percig.

A krémhez a hozzávalókat tegyük az aprítóba és miután elkészült, késsel kenjük meg  a kisült kekszek egyik felét, majd a másik felét tapasszuk hozzá.

mogyoróvajas szendvics

Forrás: Streetkitchen

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Related posts

EZT OLVASTAD MÁR?
Gyerekkorunk kedvenc itala: a karamellás tej , recept

  Tél, ovi, karamellás tej. Szinte mindennap cukros-citromos teát kaptunk tízóraira, de volt néhány különleges nap, amikor karamellás tej került...

Close