2020. október 27.

Select your Top Menu from wp menus
Mit szokott reggelizni a gyerek? Ha nem ezeket, rosszul teljesíthet

Mit szokott reggelizni a gyerek? Ha nem ezeket, rosszul teljesíthet

Story Highlights

  • A reggeli a legfontosabb étkezés. Cikkünkből megtudhatod, mely ételek optimálisak reggelire.

A reggeli egyike a három főétkezésnek, ráadásul az első a nap során, napindítóként pedig nem is hiába kell olyan nagyon odafigyelni, mi kerül ilyenkor az asztalra.

Különösen fontos, hogy szülőként különös gondot fordíts a gyerek reggelijére, hiszen megfelelő minőségű, tartalmas étel nélkül nem kapja meg a számára szükséges tápanyagokat, amelyek a fejlődéséhez és jó iskolai teljesítményéhez, aktív részvételéhez szükségesek lennének. Az alábbi képeken öt olyan ételt láthatsz, ami jó napindítás lehet, egyesek bizonyos kitételekkel persze.

Sonkás szendvics

 

szendvics-sonkas-gyerekeknek-reggeli-egeszseges

A margarinos-párizsis szendvicset felejtsétek el! A gyerek megfelelő agyműködéséhez jó minőségű fehérje kell, amit jó minőségű felvágottak biztosíthatnak. A legjobb a házi, de ha nem megoldható, akkor sovány sonkát vásárolhattok hentesnél is. A teljes kiőrlésű pékáruval készített szendvicsbe kerüljön jó sok zöldség, hogy a gyerek szervezete jókora vitaminbombához jusson már reggel, és esetleg főtt tojás, az imént említett áldásos hatásai miatt.

Szerző: Kovács Gabriella

Forrás: Femina.hu

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Related posts

EZT OLVASTAD MÁR?
Mit szokott reggelizni a gyerek? Ha nem ezeket, rosszul teljesíthet

A reggeli egyike a három főétkezésnek, ráadásul az első a nap során, napindítóként pedig nem is hiába kell olyan nagyon...

Close