Málna fagylalt, recept

Málna fagylalt, recept

 

Az eddigiek közül a legfinomabb fagyim,de biztos csak azért,mert imádom a málnát, hisz a recept ugyanaz,az utolsó fagyikat mind így készítettem.

málna fagylalt

A Málna fagylalt Hozzávalói:

  • 2 tojás sárgája
  • 10 dkg cukor
  • 2 dl tejszín
  • 10 dkg mascarpone
  • 30 dkg málna

A málnát lefagyasztottam.A tejszínt lassú lángon felforrósítottam,addig a tojások sárgáját habosra kavartam a cukorral,majd lassan adagolva hozzáadtam a tejszínt és sűrűsödésig főztem.

Lehűtöttem és 1 órára fagyasztóba tettem.1 óra után kivettem a tojásos krémet,hozzáadtam a mascarponet ,a fagyott málna felét és habosra kevertem.20 percre fagyigép tartályába öntöttem,utolsó 5 percben hozzáadtam a megmaradt málnát.

málna fagylalt

Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.

A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala

Forrás: Aledakonyhaja.blogspot.hu

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

EZT OLVASTAD MÁR?
Gomba krémleves
Gomba krémleves, recept

A Gomba krémleves Hozzávalói: 40 dkg gomba, 1 krumpli, 1...

Close