Kókuszos panna cotta gyümölcsös szósszal, recept

Kókuszos panna cotta gyümölcsös szósszal, recept

A Kókuszos panna cotta gyümölcsös szósszal Hozzávalók (4 főre):

A panna cottához:

  • 300 ml zsíros kókusztej
  • 300 ml tej
  • 2 ek. cukor
  • 2 ek. vaníliás cukor
  • 1,5 ek. zselatin

A gyümölcsös raguhoz:

  • 2 ek. eperlekvár
  • ½ ek. fekete ribizli lekvár
  • 1 kupica eperpálinka

A kókusztejet, tejet, cukrot és vaníliás cukrot összemelegítjük. A zselatint egy kis vízzel elkeverjük, majd összekeverjük a tejes alappal. Kitöltjük kis pohárkákba, és minimum 2-3 órát hűlni hagyjuk. Ha teljesen megdermedt, akkor rákanalazunk a gyümölcsös raguból. A szószhoz összerottyantjuk a kétféle lekvárt az eperpálinkával, majd kihűtjük.

Kókuszos panna cotta gyümölcsös szósszal

forrás: Streetkitchen

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

EZT OLVASTAD MÁR?
Paradicsomos-mascarponés gnocchi, recept

A Paradicsomos-mascarponés gnocchi Hozzávalói: 200 g mozzarella 250 g gnocchi...

Close