Kedvenc őszi gyors vacsoránk: a sütőben sült fűszeres camembert

Kedvenc őszi gyors vacsoránk: a sütőben sült fűszeres camembert

Story Highlights

  • Kedvenc őszi gyors vacsoránk: a sütőben sült fűszeres camembert

HOZZÁVALÓK, SZEMÉLYENKÉNT 1 CAMEMBERT:

  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál fehérbor
  • pár szál kakukkfű
  • pár csipet őrölt bors
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 db camembert

Elkészítési idő: 25 perc

fuszer-camembert-suto

Elkészítés

A sütőt előmelegítem 200 fokra, majd az alufóliából akkora darabokat tépek, hogy a sajtok beleférjenek. A sajtok tetejét késsel kilyuggatom, majd fokhagymacsíkokat tömködök a lyukak egy részébe, a másik részébe kakukkfűágacskákat. Mindegyik sajtra lottyantok 1-1 ek olivaolajat és fehérbort, majd az alufóliát buggyosan összefogomt. Sütőbe tolom, és 20 percig sütöm. A batyukból tunkolhatjuk friss kenyérrel. Ha autentikusak szeretnénk lenni, baguettel.

Forrás: nlcafe.hu

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

EZT OLVASTAD MÁR?
Amerikai palacsinta – Borban főtt körtével és mogyoróval

Hozzávalók 4 személyre: • 25 dkg liszt • 2 ek....

Close