Jani marhahús salátája, recept

Jani marhahús salátája, recept

Jani marhahús salátája, Hozzávalók:

  • 350 g fehérpecsenye
  • 1,5 dl szójaszósz
  • 4 ek méz
  • 1 tk fokhagyma granulátum
  • 1 tk gyömbér
  • 2 db répa
  • 1 db uborka
  • 1 db római saláta
  • 1 db chili paprika

A szójaszószt, mézet, fokhagyma granulátumot és gyömbért összekeverjük majd alaposan a felcsíkozott húsba masszírozzuk és a saláta összeállításáig pácolódni hagyjuk. Az ananászt meghámozzuk, vékonyabb szeletekre vágjuk és meggrillezzük (akár egy grillserpenyőben)

Jani marhahús salátája

csíkokra vágott római salátára egy zöldséghámozóval vékonyan felszeleteljük a répát és az uborkát. A húst pár perc alatt forró serpenyőben megsütjük és a saláta tetejére halmozzuk, végül rápakoljuk az ananász darabokat és karikákra vágott chilit.
Forrás: streetkitchen.blog.hu

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

EZT OLVASTAD MÁR?
Házi magnum, recept

(Természetesen a receptet bármilyen más jégkrémformával is el lehet készíteni,...

Close