HT Kekszes francia krémes, recept

HT Kekszes francia krémes, recept

Story Highlights

  • Házi francia krémes

Elkészítési idő:
60 perc

A HT Kekszes francia krémes Hozzávalói:

  • egy zacskó háztartási keksz (négyzet alakú)
  • 2 cs vaníliás cukor
  • fél l Meggle cukrászhab (habtejszín)
  • 25 dkg vaj vagy margarin
  • 8 dl tej
  • 3 cs főzős vanília ízű pudingpor
  • 20 dkg porcukor
  • egy tábla tortabevonó

HT Kekszes francia krémes
A HT Kekszes francia krémes Elkészítése:

A pudingokat megfőzzük a leírásnak megfelelően. A porcukrot habosra keverjük a vajjal/margarinnal. Ha a puding kihűlt hozzákeverjük a vajas krémet

Egy tálcára tegyük le téglalap alakban a kekszeket, vagy, hogy könnyebb legyen vele bánni egy tepsi aljába. A kekszekre kenjük rá a pudingos, vajas krémet, de úgy, hogy a kekszek ne mozduljanak el.

A vaníliás cukrot hozzáadjuk a habtejszínhez és kemény habbá verjük azt. Ezt a habot rákenjük a sárga krém tetejére. Erre a habra teszünk még kekszeket.

A tetejére olvasztott tortabevonót teszünk. (Ezt mi kihagytuk belőle)

Forrás: receptneked.hu

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

EZT OLVASTAD MÁR?
Az igazi Zserbó golyók, recept

Elkészítési idő: 20 perc Mennyiség: 4 fő részére A zserbó...

Close