2020. október 21.

Select your Top Menu from wp menus
Citromfüves rántott afrikai harcsafilé, recept

Citromfüves rántott afrikai harcsafilé, recept

Az afrikai harcsa pont olyan hal, amilyet én szeretek. Nincs halíze és nincs benne szálka. A lazac és a fogas után a harmadik helyen áll a toplistámon. Ehhez azért az is hozzátartozik, hogy általában nem vagyok valami nagy halevő, de ezt akár hetente bevállalnám, mert nagyon finom..

 

A Citromfüves rántott afrikai harcsafilé Hozzávalói:

  • harcsafilé
  • citromfű, kotányi zacsis
  • tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa

Citromfüves rántott afrikai harcsafilé

A halszeleteket sózom, citromfűvel bedörzsölöm, és citromlét csöpögtetek rá. A tojásokat felverem, bőven teszek bele citromfüvet, és a szokásos módon bepanírozom a halszeleteket. Nem kell spórolni a fűszerrel, mert akkor jó, ha érezni lehet a kellemes citromaromát. Bő olajban megsütöm.

Citromfüves rántott afrikai harcsafilé

Forrás: aliza

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Related posts

EZT OLVASTAD MÁR?
Grízes kókusztekercs
Grízes kókusztekercs, recept

A Grízes kókusztekercs hozzávalói: Kekszes tésztához: 50 dkg darált keksz 15 dkg porcukor 3 evőkanál kakaópor 5 dkg vaj 3...

Close