BÁRÁNYTOKÁNY KRUMPLIVAL, recept

BÁRÁNYTOKÁNY KRUMPLIVAL, recept

 

A BÁRÁNYTOKÁNY KRUMPLIVAL Hozzávalói 4 személyre:

  • 1 hátsó báránycomb kicsontozva (kb 70 dkg)
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 3-4 cikk fokhagyma
  • 2 sárgarépa
  • olaj
  • 1 doboz konzervparadicsom
  • 1 kiskanál csombor (borsikafű)
  • 1 csokor petrezselyem
  • csípőspaprika
  • bors
  • 80 dkg újkrumpli

A hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük kevés olajon, rádobjuk a zúzott fokhagymát, a karikára vágott sárgarépát, majd a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk, belemorzsoljuk a csombort és az elpárolgott folyadékot folytonosan pótolva puhára főzzük. Félidőben beleöntjük a paradicsomot is.
Akkor hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott krumplit, a felaprított csípőspaprikát és készre főzzük.
Végezetül megszórjuk zöldpetrezselyemmel.

BÁRÁNYTOKÁNY KRUMPLIVAL

Forrás: kisildi

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

EZT OLVASTAD MÁR?
Töltött karalábélevél leves
Töltött karalábélevél leves, recept

  Amikor karalábét vásároltam a piacon kaptam a kofától egy...

Close