Az örök kedvenc: pizzás melegszendvics

Az örök kedvenc: pizzás melegszendvics

A pizzás kaják mindig nagyon királyak, legyen szó ténylegesen egy pizzáról, pizzás csigáról vagy bármi másról, és bár mindenki tagadja, de titkon nincs olyan ember a földön, aki ne szeretné a pizzás melegszendvicset, így most Zé megmutatja, hogy készítsétek el házilag a szószt!

A pizzás melegszendvics Hozzávalói (1 db ciabattához):

  • 1 db ciabatta
  • 1 ek. olívaolaj
  • 4 szelet sonka
  • 100 g mozzarella
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csipet szárított oregano
  • 2-3 dl passata
  • só, bors

pizzás melegszendvics

Az olívaolajan megfuttatjuk a felaprított fokhagymát, majd ráöntjük a passatát, sózzuk, borsozzuk és szárított oregánóval ízesítjük. Hagyjuk összerottyanni, majd megkenjük vele a félbe vágott ciabattát, rátépkedünk sonkát és mozarellát, és 18 fokon 15 perc alatt megsütjük. Végül friss petrezselyemmel szórjuk meg.

Forrás: Streetkitchen

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

EZT OLVASTAD MÁR?
Megszűnik egy csomó virsli
Megszűnik egy csomó virsli !

A virslinek már nem nevezhető termékek más néven még forgalomba...

Close