A legbaconösebb, legcsípősebb, legférfiasabb kaja – Ez A ROCK DOG!

A legbaconösebb, legcsípősebb, legférfiasabb kaja – Ez A ROCK DOG!

Story Highlights

  • Szevasztok! Először hadd mutatkozzam be: Johnny Sausage vagyok, és a kedvencem a sör, mert minden elsöpör, valamint ameddig a Föld kerek, mindig lesznek Rockerek! A mai nap a léggitárbajnokságra való készülés mellett főzünk is, mégpedig egy olyan kaját, amit mindig a backstageben szoktam tolni, aztán ha jön a többi tarhás, ők is kapnak, cserébe pár mezítlábas Szofiért.

A ROCK DOG Hozzávalói 2 személyre:

  •  30-40 deka bacon
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • csípős paprika, amit csak találsz (nálam: habanero, jalapeno, csili)
  • 2 paradicsomkonzerv, egész
  • fél fej fokhagyma
  • 30 deka darált marhahús
  • 1 babkonzerv
  • 1 csomag grillkolbász
  • Többféle sajt ízlés szerint (nálam vörös és fehér cheddar, gouda)
  • 1 doboz főzőtejszín
  • 2 óriási tortilla
  • 2 üveg sör
  • füstölt paprika
  • római kömény
  • cayenne bors
  • só, bors

Na gyíkok, így kezdődik a magas konyhaművészet, nem a szerencsétlen mama konyhájában. Fogok egy valag bacont, aztán jól felvágom, majd belecsapom a lábosba, csak úgy csattan… aztán a bacon is! Felkockázom azt a nyomorult hagymát is, és utánavágom, majd kevergetve lepirítom. Közben bontok egy sört, csak úgy magamnak, szerintetek miért kellett kettő?!

ROCK DOG

Ha jó a bacon, mehet bele a marha, üvegesítjük, majd jöhet rá a két konzerv, akár dobozostul is, hiszen az metál!!

Ezután következik a büntetés, bár az igazi akkor lenne, ha a seggetekbe dugnátok a paprikát: felkockázzuk apróra, majd utána igyekszünk nem a szemünkbe nyúlkálni azzal a kezünkkel, viszont utána vécére nyugodtan mehetünk! ;)))))

A fokhagymát megroppantjuk, lvl 2, ha a gitárunkkal csapunk neki oda, szintén bele a lábosba.

Most jönnek a fűszerek, ahogy tetszik, annyit rakjunk bele, majd összekever, és a másik üveg sört először is vegyük el a részeges színpadmestertől, és rakjuk bele. Nem a színpadmesterbe.

Ezután egy grill-serpenyőben olajat forrósítok, és megsütök fejenként 2-2 kolbászt. Persze, lehetne többet is, de csórók vagyunk, nem diszkósok!

A sajtokat felkockázom, majd egy másik lábosba röttyentem, rá a tejszín, és úgy kavarom, mintha nem lenne holnap. Ha már homogén (ez mi a szart jelent?), a csilihez hozzácsapom a babot, és tálalás!

Fogok egy rekeszt, mert paraszt vagyok, rá a tortilla, bele a kolbász, a csili, összehajt, sajtszósz, pofába betöm, kussol, élvez.

Ez volt a recept, aki a legőrültebb verzióját elkészíti, és beküldi fényképen, az legközelebb hozhat nekem egy üveg Unicumot, ha hónap vége van, akkor meg egy Hubit.

Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.

A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala

FOrrás: streetkitchen.blog.hu

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

EZT OLVASTAD MÁR?
Wooow – Chilis Quesadilla Poblano páccal

A Chilis Quesadilla Hozzávalók 4 személy részére: A poblano chilis...

Close